DİLOVASI:
Dilovası Taşlıçaylılar Derneği 2. Olağan Kongresini Gerçekleştirdi.

Dilovası Taşlıçaylılar Derneği bugün 2. Olağan kongresini dernek binasında gerçekleştirdi. Kongrede tek aday olarak seçime giren ve Taşlıçaylılar derneğin başkanlığını yapan İsmail YILDIZ yeniden başkan seçildi. Dernek Başkanı İsmail Yıldız, yaptığı  konuşmada, Bu göreve beni yeniden layık gören üyelerimize yürekten teşekkür ediyorum. Taşlıçaylılar derneğin başkanlığını üstelendiğini belirterek, “bu görevi birlik ve beraberlik içerisinde yürütüyoruz. Bu yönetim inşallah bir yerlerde örnek olur” ifadelerini kullandı. 120 üyenin oy kullandığı kongre sonucunda 8 yönetim kurulu üyesi seçildi.

Gerçekleşen kongreye Dilovası Belediyesi Meclis Üyeleri aynı zamanda Taşlıçaylılar derneğinin üyesi olan Mehmet Emin AKTAŞ ve Zeki KARATAŞ katılım sağladı. AKTAŞ ve KARATAŞ açıklamalarda bulundular.

Mehmet Emin AKTAŞ yaptığı konuşmada, Kongremize katılım sağlayan tüm üyelerimize yürekten teşekkür ediyorum”; “Bugün 2. olağan kongremizi gerçekleştiriyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sizlerinde bildiği üzere, bizler Dilovası’nda büyük bir aileyiz örnek bir aileyiz. Taşlıçaylılar derneğinde bulunan bütün üyelerimizle hepimiz akrabayız bu olay dernekleşmenin de ötesindedir.  Amacımız birlik ve beraberliği sağlamak ve onlara destek olmak ki bunu da başarmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Dernek olarak gerek yönetim kurulu üyelerimiz gerekse üyelerimizle birlikte ihtiyaçlara cevap vereceğiz. Diyerek tamamladı.

Zeki Karataş ise yaptığı açıklamada birlik beraberliğe önem vererek, bizler Taşlıçaylılar olarak her zaman bir arada olduk inşallah bundan sonrada bir arada olacağız. Bizim öncelikle hedefimiz derneğimize bir yer  kazandırmak bütün üyelerimizle istişare halindeyiz inşallah yakın bir zamanda derneğimize ait bir yerimiz olacak. Şimdiden hayırlı olsun diyerek, dernek başkanı ve yönetimine başarılar diledi.

İsmail Yıldız’ın yönetimi

İsmail Yıldız (başkan), Mehmet Nuri AKTAŞ, Sinan KARATAŞ, Âdem KARATAŞ, Hikmet DEMİR Mevlit AYDEMİR İsmet KARATAŞ Metin DAŞDEMİR Halil DURU

Yedek Liste: Hasan DAĞCI İsmet Yıldız Tekin Bakır çay Ümit Demir Musa Ateşli Şirin KARATAŞ Bilal AKTAŞ Nimet Demir Fecri Aydemir Mehmet Arslan

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Şayir ve Kaymakam Kubilay yatırımları incelediler
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay ilçede yapımı devam eden...

Haberi Oku