DARICA:
Vali Aksoy,  Şehit Mustafa Kılıç'ın  Ailesini Ziyaret Etti


Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, 18.01.1981 tarihinde İstanbul’da şahadet mertebesine ulaşan Şehit Kamu Personeli Mustafa Kılıç’ın  ailesini ziyaret etti.

Ziyarette; Vali Hüseyin Aksoy’a, Darıca  Kaymakamı Ömer Karaman, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık,  Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Yümnü, İl Müftüsü Sinan Cihan ve Darıca İlçe Müftüsü Muharrem Bilgiç eşlik etti.

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, şahadet mertebesine ulaşan Şehidimiz Mustafa Kılıç ve tüm şehitlerimizi rahmet ve şükran duyguları ile andıklarını belirterek, her zaman şehit ailelerinin yanlarında olduklarını ifade etmelerinin ardından Darıca İlçe Müftüsü Muharrem Bilgiç şehidimiz için dua etti.

Şehidimiz Mehmet Kılıç’ın ailesi kendilerini yalnız bırakmayan Vali Aksoy'a teşekkür ederek, ziyaretten duydukları memnuniyetlerini belirttiler.

Haber : Özlem ÇİMEN ESEN

            23.07.2019

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Darıca Millet Bahçesi genişleyecek
Darıca Millet Bahçesi içerisinde yer alan 4 lojmanın yıkılması için ihale gerçekleştirildi

Haberi Oku