DARICA:
Darıca'nın gururu Avrupa yolcusu

Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü’nün Milli Teknik Direktörü Adnan Şamdan ile Olimpiyat ikincisi sporcumuz Eray Şamdan, Premier Lig müsabakaları için Portekiz’e gidiyor. Tokyo 2020 Olimpiyatlarında muhteşem bir başarıya imza atarak karatede ülkemize tarihinin ilk Olimpiyat Madalyasını getiren Milli Karatecimiz Eray Şamdan, yeni sezonun ilk karşılaşmasında Portekiz’de sahne alacak. Hazırlıklarını aynı zamanda Karate A Milli Takımı Teknik direktörü de olan Adnan Şamdan nezaretinde tamamlayan Milli Sporcumuz, Avrupa Şampiyonası öncesi moral arıyor. Milli Takımımız 20 Nisan Çarşamba günü İstanbul havalimanından Portekiz’e uçacak.

ŞAMDAN SEZONU AÇIYOR

Mayıs ayında ülkemizde yapılacak Avrupa Karate Şampiyonası için hazırlıklarını sürdüren A Milli Takımımızda, hedef Premier Lig Lizbon etabından madalyalarla dönmek. Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Teknik Direktörü Adnan Şamdan’ın A Milli Takım’ın başına getirilmesiyle ivme kazanan Milli Takımımız, 22-24 Nisan tarihlerinde yapılacak müsabakalara 6 Erkek, 6 Bayan sporcuyla Kata ve Komite kategorilerinde zirveyi hedefliyor. Milli Sporcumuz Eray Şamdan’ın da içerisinde yer aldığı Milli Takımımız, yoğun kamp programını Teknik Direktör Adnan Şamdan’ın yanı sıra Antrenörler Şemsi Şamiloğlu, Haldun Alagaş ve Yılmaz Destegül nezaretinde tamamladı.

AVRUPA ŞAMPİYONASI’NDA ODAKLANDIK

A Milli Takım Teknik Direktörü Adnan Şamdan, yaptığı açıklamada kısa sürede güzel bir uyum yakaladıklarını ve başarı odaklı çalıştıklarını ifade ederek, “Tokyo Olimpiyatları’nda ülkemize güzel bir Moral veren Karate Milli Takımı olarak, göreve geldiğimizden beri yoğun bir hazırlık dönemi yaşadık. Takım halinde katılacağımız ilk turnuva Karate’nin Şampiyonlar Ligi Premier Lig Lizbon etabı olacak. En iyilerin müsabakasında bütün kategorilerde ülkemize madalya kazandırmak istiyoruz. Asıl hedefimiz ise mayıs ayında Gaziantep’te yapılacak Büyükler Avrupa Şampiyonası. Ülkemizin ev sahipliğinde gerçekleşen Avrupa Şampiyonası’nda Takım halinde Şampiyonluk için hedefimize odaklandık. Bu süreçte bize desteğini esirgemeyen Federasyon Başkanımız Av. Dr. Aslan Abid Uğuz, Yönetim Kurulu üyelerine, Darıca Belediye Başkanımız Muzaffer Bıyık’a ve DARES Kulüp Başkanımız Hüsamettin Ergül’e teşekkür ederiz” dedi.

BAŞKAN BIYIK BAŞARILAR DİLEDİ

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da Avrupa Şampiyonası öncesi gerçekleşecek Premier Lig müsabakaları için Milli sporcu Eray Şamdan’a başarılar diledi. Şamdan’a güvendiklerini ve her zaman yanında olduklarını ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, “Darıca Belediyesi olarak hem antrenörümüzün hem de sporcumuzun Milli takımda ilçemizi temsil etmelerinden dolayı gururluyuz. Önce Premier Lig ve ardından ülkemizde gerçekleşecek Avrupa Şampiyonası’nda sporcumuz Eray Şamdan’ın yeniden altın madalya alacağına inanıyoruz. Olimpiyat ikincisi sporcumuza güveniyor ve başarılar diliyoruz” diye konuştu.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Darıca Millet Bahçesi genişleyecek
Darıca Millet Bahçesi içerisinde yer alan 4 lojmanın yıkılması için ihale gerçekleştirildi

Haberi Oku