DARICA:
Darıcalı gençler FİFA 2021 turnuvasında buluştu

Darıca Belediyesi, gençlere yönelik ödüllü FİFA 2021 turnuvası düzenledi. Kısa bir süre önce hayatını kaybeden Milli futbolcu Ahmet Çalık anısına düzenlenen turnuva oldukça çekişmeli sonuçlara sahne olurken dereceye giren kişilere ödüllerini Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık verdi.

Gençlere yönelik örnek projelere imza atan Darıca Belediyesi,  bu kez Gençlik Koridoru projesi kapsamında ödüllü FİFA 2021 turnuvası düzenledi. Kısa bir süre önce hayatını kaybeden Milli futbolcu Ahmet Çalık anısına düzenlenen turnuvaya Darıca'da ikamet eden 16-25 yaş arasındaki 32 genç katıldı. Darıca Belediyesi e-spor merkezinde eleme usulü gerçekleşen maçlarda çeyrek final, yarı final ve final şeklinde geçen maçlar oldukça çekişmeli ve renkli anlara sahne oldu.

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜL VERİLDİ

Bölgede bir ilk olan turnuvada gençler farklı bir deneyim yaşarken çekişmeli maçların ardından şampiyon Cemal Aka oldu. İkinci Berke Gümüş, üçüncü Ege Özturan ve dördüncü de Sezer Bulut oldu. Birbirinden çekişmeli ve heyecanlı maçlara sahne olan FİFA 2021 turnuvasında birinciye şarj istasyonu ve eşofman takımı, ikinciye PES 5 kolu ve spor ayakkabı, üçüncüye ise akıllı saat ve forma hediye edilirken dereceye girenlere ödüllerini ise Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık takdim etti.

BIYIK: “GENÇLERLE YÜRÜYECEK ÇOK YOLUMUZ VAR”

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, ödül töreninde yaptığı konuşmada gençleri  önemsediklerini ifade ederek "Darıca Belediyesi olarak gençlere yönelik projelere önem ve öncelik veriyoruz. Cumhurbaşkanımızdan ödül aldığımız Gençlik Koridoru projemiz kapsamında yine gençler için FİFA 2021 Turnuvası düzenledik. Geçtiğimiz günlerde elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden milli futbolcumuz Ahmet Çalık anısına düzenlediğimiz turnuvaya katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. İçinde bulunduğumuz e-spor merkezini siz sevgili gençler için hayata geçirdik. Burası sizin mekanınız. Buraları sizin için yaptık. Sizler olursanız buralar kıymetli. Ne zaman isterseniz gelip burada kendinizi geliştirebilirsiniz. Gençlerle birlikte yürüyecek daha çok yolumuz var” diye konuştu.

 

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Darıca Millet Bahçesi genişleyecek
Darıca Millet Bahçesi içerisinde yer alan 4 lojmanın yıkılması için ihale gerçekleştirildi

Haberi Oku