DARICA:
Darıca Sahil Parkı'na estetik dokunuş   

 Darıca ilçesiyle Gebze Eskihisar Sahili’ni birleştiren Darıca Şehit Er Gökhan Hüseyinoğlu Sahil Parkı, şehrin yeni cazibe merkezlerinden birisi haline geliyor. İçerisinde hobbit evlerinden çocuk oyun alanlarına kadar birçok sosyal donatının da bulunduğu sahil parkında, İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı Tarihi Mekanlar ve Kent Estetiği Şube Müdürlüğü tarafından üç boyutlu (3D) resimler çizildi. Duvarlara çizilen resim uygulamaları, parkı görsel ve estetik acıdan zenginleştirdi.

GÜZELLİK VE ESTETİK KATTI  

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bugüne kadar şehrin birçok noktasına resim uygulama çalışması yaparak görsel ve estetik anlamda zenginleşme sağladı. “Güzel Şehrim Kocaeli Projesi” kapsamında yapılan resim uygulama çalışması, yakın zamanda tamamlanan Darıca Şehir Er Gökhan Hüseyinoğlu Sahil Parkı’na da uygulandı. Profesyonel ressamlar tarafından akrilik dış cephe boyası ile çizilen resimler, sahil parkına güzellik ve estetik zenginlik kattı. Doğa, manzara ve çeşitli hayvan figürlerinin konu edildiği resim uygulamaları kısa sürede tamamlandı.  

ŞEHİR ESTETİĞİ ZENGİNLEŞİYOR

Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen “Güzel Şehrim Kocaeli Projesi” kapsamında il genelindeki meydan, bulvar, köprü ve caddelerin duvar zeminlerine resim uygulama çalışmaları yapılıyor. Profesyonel ressamlar tarafından çizilen resim uygulamalarıyla şehrin dikkat çekici önemli alanları estetik açıdan zenginleştiriliyor.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Darıca Millet Bahçesi genişleyecek
Darıca Millet Bahçesi içerisinde yer alan 4 lojmanın yıkılması için ihale gerçekleştirildi

Haberi Oku