DARICA:
Darıca İstasyon Caddesi'nde yol onarımı

Havaların ısınması ile şehir genelindeki yollarda ulaşım konforunu arttırmak isteyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ilçe merkezleri ile kırsal alanlarda yol bakım, onarım ve yapım çalışmalarını yoğunlaştırıyor. Bu çerçevede ulaşımda Darıca ilçesinin ana omurlarından birisi oluşturan İstasyon Caddesi’nin bozuk olan kısımları Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından onarılıyor.

YOL KONFORU SAĞLANIYOR

Ramazan ayında il genelinde olduğu gibi Gebze bölgesinde de yol onarım ve yapım çalışmalarına başlayan Büyükşehir ekipleri, Ramazan Bayramı sonrası çalışmalarını daha da arttırarak sürdürüyor. Çalışmalar dahilinde Büyükşehir Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Darıca ilçesi İstasyon Caddesinin, Belediye Hizmet Binası ve Metro İstasyon çalışmaları nedeni ile kapalı olan Cumhuriyet Meydanı tarafında yol onarımı yapıyor. Bozuk olan kısımlar sıcak asfalt yama ile yenileniyor.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Darıca Millet Bahçesi genişleyecek
Darıca Millet Bahçesi içerisinde yer alan 4 lojmanın yıkılması için ihale gerçekleştirildi

Haberi Oku