DARICA:
DARICA FİNAL'de muhteşem kutlama 

Özel Darıca Final Eğitim Kurumları’nda Cumhuriyet Bayramımızın 96. Yılı muhteşem bir törenle, her dakikası büyük bir coşkuyla kutlandı.
Sunucu öğrenciler Muhammet Can TOPAL, Ceren SUBAŞI Edebiyat Öğretmeni Esmeray TUNCA yönetiminde programı büyük bir ahenk içinde sundular. Program Nihal YALÇIN SARIKAYA, Halil AYAZ ve Tayfur GÜÇLÜ öğretmenlerimizin yönetiminde saygı duruşu ile başlayıp İstiklal Marşı’mızı bütün katılımcılarla coşkuyla söylenerek devam etti.
Veliler arası masa tenisi ve satranç turnuvası ödüllerini Ortaokul Müdürü Murat Zengin takdim etti. Öğrenciler arasında düzenlenen atletizm, masa tenisi, satranç, şiir, kompozisyon, resim etkinlerinde dereceye girenlere ödüllerini Okul İdarecilerimiz Şevket ABABAY ve Ceyda RAMAZANOĞLU takdim etti. Ayrıca bu etkinlikte dereceye giren her veli ve öğrenciye Yazar Hasan TARÇIN’ın yazdığı ‘’Gazi Dedem’’ adlı kitap armağan edildi.


Türkçe ve Edebiyat Öğretmenleri Tolga GÖKÇE ve Esmeray TUNCA yönetiminde kompozisyon ve şiir dalında dereceye giren lise ve ortaokul öğrencilerinden Özge ÖKMEN, Sezin Beril TARHAN, Kenan Kaan KURUKAN, Buse YILMAZ, Zeynep Bahar ÖZDEMİR, Kenan KOCA, Melek Büşra KAYGUSUZ, Seher Beyazıt ÖZTÜRK kendi eserlerini paylaştılar.
Robotik Kodlama Kulübü öğrencileri, öğretmenleri Nihal YALÇIN SARIKAYA yönetiminde cumhuriyete özel robotik gösterisini sundular.
1. Sınıflar cumhuriyet konulu müzikali Sınıf Öğretmeni Yakup AKSOY ve Drama Öğretmeni Hatice ERİCE yönetiminde sundular.
2. Sınıflar cumhuriyet ve Atatürk konulu Oratoryo’yu Sınıf Öğretmeni Şafak KAYA ile sundular.
3/A ve 3/B sınıfları sınıf öğretmenleri Ahmet YILMAZ, Ümmühan DİKTAŞ ve Halk Oyunları Öğretmeni Hatice ERİCE yönetiminde dans ve zeybek oyununu sergilediler.
4/A Sınıfı cumhuriyet ve Atatürk konulu şiiri sınıf öğretmenleri Hüseyin UYSAL yönetiminde sundular.
5/A, 6/A Tarihlerle Atatürk; 7/A Cumhuriyet ile ilgili sözler sunumunu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Mine ACER HAYMANA yönetiminde paylaştılar.
8. Sınıflar ve tüm lise sınıflarımızdan oluşan öğrenci korosu Müzik Öğretmeni Tayfur GÜÇLÜ yönetiminde Atam Marşı, İzmir Marşı ve Hoş Gelişler Ola şarkısını seslendirdiler.
Anasınıfları öğrencileri öğretmenleri Canan ABDULLATİF, Aylin AYYILDIZ, Dilek AKSU rehberliğinde Andımız’ı büyük bir coşkuyla okudular.


Programa Darıca Belediye Başkanı Muzaffer BIYIK, Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt ŞENTÜRK, Darıca THK Başkanı Kazım YILDIZ ve yönetim kurulu üyeleri, okulun yönetim kurulu üyeleri Cengizhan RAMAZANOĞLU, Nazım ŞİRİN, Okul Aile Birliği Başkanları Gülseren ALİBEYOĞLU, Serap GÖLCÜ ve yönetim kurulu üyeleri, yaklaşık 400 velinin katılımıyla gerçekleşen programda coşku muhteşemdi. Tüm öğretmenler ve görevliler büyük bir titizlik ve sorumluluk bilinciyle programı gerçekleştirdiler. Genel Müdür Murat KAYA teşekkür konuşması ile ‘’ Cumhuriyete sahip çıkmak kendimizi var etmektir. Başta büyük Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizin manevi hatırası önünde saygıyla şükranlarımızı iletiyoruz. Geldiğimiz aşamayı kavramak için cumhuriyet öncesi ve cumhuriyetin ilk yıllarını iyi bilmek gerekir. Darıca Final Ailesi Atatürk’ün aydınlık izinde cumhuriyet değerlerine sahip çıkarak laik, çağdaş, bilimsel eğitimin gerekleri ile çocuklarımızı yarınlara hazırlıyoruz. Yaşasın Cumhuriyet! Nice 96. Yıllara. Hepinize yürekten teşekkür ederim dedi.’’ Onuncu Yıl Marşı ve tüm velilerimizin bayraklarını dalgalandırarak katılımıyla program sona erdi. Katılımcı tüm veliler büyük bir mutlulukla teşekkür ederek programdan ayrıldılar.

  

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Darıca Millet Bahçesi genişleyecek
Darıca Millet Bahçesi içerisinde yer alan 4 lojmanın yıkılması için ihale gerçekleştirildi

Haberi Oku