DARICA:
Darıca Final gazetecileri unutmadı

Darıca Final Eğitim Kurumları Yönetimi,  bölgemizde gazetecilik yapan basın mensuplarını 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle öğrencileriyle buluşturdu. Programda gazeteciler gazetecilik hakkında öğrencilerle sohbet etti.

DARICA FİNAL’DE BASIN ONUR GÜNÜ…

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü/16 Ocak Basın -Onur Günü münasebetiyle BÖLGEMİZ BASIN MENSUPLARI Kariyer günleri programında Darıca Final’de ağırlandı.

Program basın temsilcilerinin yoğun ilgisi ve katılımı ile gerçekleşti.Okulun merkez binasındaki konferans salonunda  öğrencilerle bir araya gelen basın mensuplarına, katılımları nedeniyle ‘’Teşekkür Belgesi’’ veren Darıca Final Okulları Genel Müdürü Murat Kaya, ülkemizdeki ilk gazetenin yayını ve tarihi hakkında kısa bir bilgilendirme konuşması yaptı. Final Anadolu Lisesi  Müdürü Şevket Ababay, Ortaokul Müdürü Murat Zengin, İlkokul Müdürü Ceyda Ramazanoğlu, öğretmenler ve öğrencilerinde katıldığı konferansa,

konuşmacı olarak katılan gazeteciler Daıca  başta olmak üzere bölgemiz tarihi hakkında da önemli bilgiler verdi

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Darıca Millet Bahçesi genişleyecek
Darıca Millet Bahçesi içerisinde yer alan 4 lojmanın yıkılması için ihale gerçekleştirildi

Haberi Oku