DARICA:
Darıca'da Peyzaj Çalışması

Darıca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilçenin değişik noktalarına daha estetik bir görünüm kazandırabilmek için çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmaları yapılıyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, havaların ısınmasıyla birlikte, ekiplerin şehrin dört bir yanında çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmalarına ağırlık verdiklerini ve özellikle ana artellerde çalışmaların yoğunlaştığına dikkat çektiler.  

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ta konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Darıca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından şehri güzelleştirme adına her alanda çalışmaların devam ettiğini ifade ederek, ”halkımıza söz verdiğimiz şekilde ilçemize her alanda hizmet edeceğiz.” dedi.

banner148
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Darıca Millet Bahçesi genişleyecek
Darıca Millet Bahçesi içerisinde yer alan 4 lojmanın yıkılması için ihale gerçekleştirildi

Haberi Oku