DARICA:
Bıyık: ‘Meslek odalarıyla işbirliği şart!'

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, TMMOB Mimarlar Odası Gebze Temsilciliği Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Elgin ve yönetimini ağırladı. TMMOB Mimarlar Odası Gebze Temsilciliği’nin kısa bir süre önce gerçekleşen kongresinde başkanlığa seçilen Cenk Elgin, yönetim kuruluyla birlikte Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

MESLEK ODALARIYLA İŞBİRLİĞİ YAPACAĞIZ

Mimarlar Odası Gebze Temsilciliği’ne seçilen Başkan Cenk Elgin ve yönetimini tebrik eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Darıca Belediyesi olarak sivil toplum kuruluşları ve meslek odalarıyla her zaman işbirliği içinde olmaya özen göstereceğiz. Katılımcı belediyecilik anlayışıyla hareket ederek meslek odalarımızın görüş ve önerilerini önemseyeceğiz. Her zaman birlik beraberlik içerisinde karşılıklı fikir alışverişinde bulunacağız” diye konuştu. 

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Darıca Millet Bahçesi genişleyecek
Darıca Millet Bahçesi içerisinde yer alan 4 lojmanın yıkılması için ihale gerçekleştirildi

Haberi Oku