DARICA:
Bıyık: ‘Daha mutlu bir Darıca için çalışacağız'

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, her fırsatta vatandaşlarla iç içe olmaya özen gösteriyor. Ramazan ayında her akşam farklı bir mahallede teravih namazı kılan Başkan Bıyık, teravih sonrası vatandaşların çay davetlerine de katılarak hasbihal ediyor. Darıcalılarla samimi ortamlarda bir araya gelen Başkan Bıyık, hem Darıcalıların taleplerini dinliyor hem de Darıca’ya hayata geçirecekleri projeleri anlatarak vatandaşlarla değerlendirmelerde bulunuyor.

DAVETLERİ GERİ ÇEVİRMİYOR

Darıca’da gece geç saatlere kadar vatandaşlarla bir arada olmaya özen gösteren Başkan Bıyık, kendisine yapılan davetleri geri çevirmeyerek herkesin sofrasına konuk olmaya çalışıyor. Ev ziyaretlerinin yanı sıra dernek ve sivil toplum kuruluşlarının iftar programlarına da katılan Başkan Bıyık, iftara gidemediği yerlerde ise çay sohbetine katılıyor. Gece geç saatlere kadar vatandaşlarla iç içe olan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini de tek tek dinleyerek notlar alıyor.

HEDEFİMİZ DAHA MUTLU BİR DARICA

Gönül belediyeciliği ile vatandaşların gönüllerine girmeyi amaçladıklarını ifade eden ve bu doğrultuda hareket edeceklerini belirten Belediye Başkanı Bıyık, “Belediye başkanlığı için yola çıkarken insan odaklı çalışacağımıza söz verdik. Projelerimizin merkezinde insan olacak. Amacımız Darıca’da yaşayan insanların hayatını kolaylaştırmak. Daha modern bir şehir inşa ederken bunun yanında Darıca’da yaşayanların mutlu olmasını da sağlamak istiyoruz. Sizlerle birlikte ortak akıl çerçevesinde hareket edeceğiz. Sizlerin istemediğiniz işleri ben yaptım oldu mantığıyla hayata geçirmeyeceğiz” diye konuştu.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Darıca Millet Bahçesi genişleyecek
Darıca Millet Bahçesi içerisinde yer alan 4 lojmanın yıkılması için ihale gerçekleştirildi

Haberi Oku