DARICA:
Bıyık: 'Bayramlar Paylaştıkça Güzel!'

Tüm Hazırlıklarımızı Yaptık

“Millet olarak geçmişten günümüze, büyük bir coşkuyla kutladığımız bayramların bir yenisine daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kurban Bayramı’nın ülkemizdeki birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını artıracağına inancımız tamdır. İnsanların kırgınlık ve dargınlıklardan arınarak, sevgi, saygı ve hoşgörüyle kucaklaşmalarına imkan sağlayan bayramlarımız, toplumumuzu ayakta tutan en önemli manevi değerlerimizdendir.

İlçe halkımızın bayramı huzur içinde geçirmesi adına belediye olarak tüm hazırlıklarını tamamladık. Bayram boyunca kurban satış noktalarında ekiplerimiz tarafından kontrol ve denetimler yapılacak. Balçık Köyü’ndeki mezarlıklara gitmek isteyen vatandaşlarımız için araçlar kaldırılacak. Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz tarafından ilçe genelindeki ibadethanelerin ve mezarlıkların temizlik, bakım ve onarımı yapıldı, Zabıta ekiplerimiz tarafından fırın, pastane ve gıda üretim noktalarında aralıksız bir şekilde denetimler sürüyor.  Bayramın ikinci günü saat 11:00’da Darıca Çınaraltı’nda yapılacak olan Kent bayramlaşmasına tüm halkımızı bekliyoruz. Bu vesile ile bir kez daha tüm halkımızın Mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum.”

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Darıca Millet Bahçesi genişleyecek
Darıca Millet Bahçesi içerisinde yer alan 4 lojmanın yıkılması için ihale gerçekleştirildi

Haberi Oku