DARICA:
Bıyık, Balçık'taki mezarlığı inceledi

Bıyık, Gebze Balçık Köyü'ndeki yaklaşık 400 dönümlük alanda bulunan mezarlık yerinde incelemelerde bulunurken, ilerleyen zamanlarda ulaşım noktasında yan bağlantı yollarının tamamlanarak hizmete gireceğini, mezarlık hizmet binası, dinlenme noktaları ve  mescit gibi sosyal donatı alanlarıyla birlikte halkın ihtiyacına cevap verecek şekilde düzenleme çalışmaları yapılacağını söyledi.

Yeni Mezarlık Hizmet Binası Yapılacak

Mezarlık hizmetleri ile ilgili olarak yetkililerden bilgiler alan Bıyık, seçim dönemimizde halkımıza söz verdiğimiz şekilde ilçemize her alanda hizmet edeceğiz, insanın doğumundan, ölümüne kadar her daim kaliteli hizmeti gönül belediyeciliği ile hayata geçireceğiz. Seçim Beyannamemizde yapacağımızı beyan ettiğimiz Yeni Mezarlık Hizmet Binası için çalışmalara yakın zamanda başlayacağız. İçerisinde bayanlar ve erkekler için gasilhaneler, modern bekleme alanları, mescit ve tüm işlemlerin elektronik ortamda takip edilmesini sağlayan elektronik duyuru ve takip sistemlerinin yer alacağı mezarlık hizmet binası ile vatandaşlarımız son yolculuğuna uğurlanırken yakınları ve akrabaları için bu sürecin zorluklarını en aza indirerek üzüntüsünü paylaşacak, acılarını hafifleteceğiz.” dedi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Darıca Millet Bahçesi genişleyecek
Darıca Millet Bahçesi içerisinde yer alan 4 lojmanın yıkılması için ihale gerçekleştirildi

Haberi Oku