DARICA:
Başkan kıyıyı temizledi!

Darıca’da hafta sonu çevre temizliği için farkındalık etkinliği gerçekleştirildi. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca’da kampusu bulunan Bahçeşehir Koleji öğrencileriyle birlikte Darıca sahilinde kıyı temizliği yaptı. Türkiye genelinde kuzeyden güneye bütün sahil şeritlerinde aynı gün ve aynı saatte “Tek Evim Dünya” sloganıyla gerçekleştirilen etkinlikte kıyı temizliği yapıldı.

ÖNCE YÜRÜYÜŞ SONRA TEMZİLİK

Çevre ve deniz temizliği için farkındalık oluşturmak amacıyla gerçekleştirilen etkinlik Darıca sahilinde de yapıldı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın da destek verdiği etkinlikte Darıca sahilde bulunan Hilal Cafe önünden başlanarak Aslan Çimento fabrikasının bulunduğu alanda yer alan sıcak piknik alanına kadar kıyı temizliği yapıldı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, her hafta Cumartesi günü gerçekleştirilen sabah yürüyüşünün ardından öğrencilerle birlikte kıyıda çöp topladı. Çevre temizliğinin önemine vurgu yapan Başkan Bıyık, Türkiye genelinde kıyı şeritlerinde yapılan etkinliği Darıca’da da yaptıkları için mutlu olduğunu söyledi. Çevre ve deniz temizliği için herkese görev düştüğünü ifade eden Başkan Bıyık, Darıcalılara çevreyi temiz tutma çağrısı yaptı.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Darıca Millet Bahçesi genişleyecek
Darıca Millet Bahçesi içerisinde yer alan 4 lojmanın yıkılması için ihale gerçekleştirildi

Haberi Oku