DARICA:
Başkan Bıyık, başarılı gençlerle buluştu

Darıcalı gençlerin gelecek planlarında yanında olan ve ücretsiz kurslarla onları geleceğe hazırlayan Darıca Belediyesi, birçok farklı alanda ücretsiz kurslar düzenleyerek gençlerin en büyük destekçisi oluyor. Bu amaçla hayata geçirilen ‘Sanat ve Sporda Liderler Yetişiyor’ projesi kapsamında açılan kurslara katılarak BESYO ve POMEM sınavlarını kazanan başarılı gençler, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’la bir araya geldi. Başkan Muzaffer Bıyık, gençlere çiğ köfte ikram ederek sohbet edip başarılarından dolayı tebrik etti.

GENÇLERİ GELECEK YOLUNDA HİÇBİR ZAMAN YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ

Gelecek yolunda gençleri hiçbir zaman yalnız bırakmayacaklarını ve her daim yanlarında olacaklarını ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, “Darıca Belediyesi olarak geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin kendilerini daha iyi yetiştirmeleri adına her zaman yanlarında olacağız. Siz sevgili gençleri gelecek yolunda hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız. Kültür sanattan spora ve eğitime kadar birçok alanda düzenlediğimiz eğitimlerle gençlerin yanında en büyük destekçileri olmaya devam edeceğiz. İnanıyorum ki sizler gelecekte ülkemizin yönetiminde söz sahibi olduğunuzda vatanınıza ve milletinize faydalı işlere imza atacaksınız ve ülkemizi daha iyi noktalara taşıyacaksınız” diye konuştu.

GENÇLER BAŞKAN BIYIK’A TEŞEKKÜR ETTİ

Sınavları kazanarak başarılı olan gençler de kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmayan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a teşekkür ettiler. Kariyer planlamalarında Darıca Belediyesi’nin desteğini her zaman hissettiklerini belirten gençler, Başkan Muzaffer Bıyık’ın ilgisinden duydukları memnuniyetlerini dile getirdiler. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da moral yemeğine katılan gençlere teşekkür ederek “Yaptığımız her projenin merkezinde sizler varsınız. Siz mutluysanız biz de mutlu oluruz. Bu vesile ile bir kez daha başarılarınızdan dolayı sizleri tebrik eder, hayırlı çalışmalar dilerim" dedi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Darıca Millet Bahçesi genişleyecek
Darıca Millet Bahçesi içerisinde yer alan 4 lojmanın yıkılması için ihale gerçekleştirildi

Haberi Oku