DARICA:
Antikkapı en büyük tesisini Darıca'da açtı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın talimatıyla Gebze bölgesinde en büyük tesisini açan Antikkapı A.Ş., Antikköfte Kafe ve Restoran markasıyla Darıca Şehit Er Gökhan Hüseyinoğlu Sahil Parkı’nda en büyük şubesiyle hafta sonu hizmete başladı. Sabah 08.00 ile 24.00 arasında açık olacak 400 kişilik kapasiteli restoranda 20 personel hizmet verecek.

MANZARASIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Özellikle mutfak personeli, kadın çalışanlardan tercih edildi. Restoranda tek menü bulunurken köfte çeşitlerinin bulunduğu bu menüde fiyatlar yine de ortalamanın altına çekildi. Antikköfte Kafe ve Restoran, özellikle manzarasıyla dikkat çekiyor. Osmangazi Köprüsü manzarası ve Marmara Denizi’ne sıfır olan konumuyla misafirlerin uğrak noktası olacak.

“HERKESİ LEZZETLİ ÜRÜNLERİMİZİ KEŞFETMEYE BEKLİYORUZ”

Darıca Antikköfte Kafe ve Restoran markasıyla ile ilgili çalışmaları anlatan Antikkapı A.Ş. Genel Müdürü İslam Yücel, “Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın’ın talimatıyla Gebze bölgesinde Antikköfte Kafe ve Restoranımızı hizmete açtık. Burası en büyük tesisimiz oldu ve vatandaşlarımıza hizmet vermeye başladık. Biz bu hizmeti sosyal belediyecilik anlayışı ile veriyoruz. Tüm hemşerilerimizi lezzetli ürünlerimizi keşfetmeye bekliyoruz” diye konuştu.

banner148
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Darıca Millet Bahçesi genişleyecek
Darıca Millet Bahçesi içerisinde yer alan 4 lojmanın yıkılması için ihale gerçekleştirildi

Haberi Oku