ÇAYIROVA:
SP'li Aksu: Önce Hoşgörü ve Diyalog

2020 Yılının tüm dünyayı saran Korona hastalığıyla birlikte ekonomik ve sosyal birçok sıkıntıların yaşandığı bir yıl olduğunu belirten Aksu, yeni yıla girerken bunun muhasebesinin iyi yapılarak gelecek yılın daha güzel bir yıl olması için çalışmalıyız dedi. Aksu paylaştığı yeni yıl mesajında şunları ifade etti.
ÖNCE HOŞGÖRÜ VE DİYALOG
Geride bıraktığımız 2020 Yılı başta korona salgını olmak üzere ekonomik ve sosyal birçok sıkıntının da yaşandığı zor bir yıl oldu. Millet olarak sevinçten çok acılar, huzurdan çok kavgalar ve hayal kırıklıkları yaşadık. Saadet Partisi olarak biz her şeyden önce bir toplumda önceliğin hoşgörü ve diyalog olması gerektiğine inanıyoruz. Böyle olursa ancak sorunlarımızı ve meselelerimizi konuşarak çözebileceğimizi biliyoruz. Bu sebeple yeni yıla girerken geride
bıraktığımız ve birçok sorunlar yaşadığımız yılın muhasebesini iyi yaparak gelecek yılın daha güzel bir yıl olması için çalışmalıyız. Yeni yılımızın kutuplaşma değil kucaklaşmaya, kavga değil hoşgörüye, önyargı değil anlayışa ve adil paylaşıma vesile olmasını ve 2021 Yılının Çayırova’mıza, Kocaeli’mize, ülkemize ve başta İslam alemi olmak üzere tüm insanlığa saadetler getirmesini temenni ediyorum’ dedi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Kitap kahveler ilçeye değer katıyor
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçeye kazandırılan kitap kahvelerin Çayırova’ya değer...

Haberi Oku