ÇAYIROVA:
Minik çevreciler çat kapı girip yer istediler!

Çat kapı geldiler, fidan dikmek için yer istediler

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, çat kapı ziyaretine gelen ve fidan dikmek için yer isteyen öğrencileri makamında kabul ederek bir süre sohbet etti.

Çayırova halkına kapılarını sonuna kadar açan, telefon numarasını vatandaşlara veren ve herkesin kolay ulaşabildiği Belediye Başkan Çiftçi’yi bir grup öğrenci çat kapı ziyaret etti. Demirsaç Ortaokulu 7-A  sınıfı öğrencileri Başkan Çiftçi’ye çat kapı ziyaret ederek fidan dikmek için yer talep ettiler. Öğrencilerin ziyaretinden ve isteğinden oldukça memnun kalan Başkan Çiftçi, çocukların ağaç, fidan ve doğa sevgisini küçük yaşlarda kazanmalarının son derece önemli olduğunu söyledi.  Daha yeşil ve yaşanabilir bir Çayırova için çalıştıklarını belirten Başkan Çiftçi,  ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiği öğrencilere, çok ders çalışmalarını ve başarılı olmalarını istedi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Kitap kahveler ilçeye değer katıyor
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçeye kazandırılan kitap kahvelerin Çayırova’ya değer...

Haberi Oku