ÇAYIROVA:
MARENDER'den Çiftçi'ye tebrik ziyareti

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye kişi, kurum ve kuruluşlardan tebrik ziyaretleri devam ediyor. Marmara Engelliler Derneği (MARENDER) Başkanı Memiş Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Çiftçi’yi makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Derneğin faaliyetleri hakkında Başkan Çiftçi’yi bilgiler veren Özdemir, kuruluşundan bu yana Çayırova’da engelli vatandaşlar ve aileleri için bir dizi çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Marmara Engelliler Derneği Başkanı Memiş Özdemir ve dernek üyelerine teşekkürlerini iletti. Seçim sürecinde Marmara Engelliler Derneğini ziyaret ettiğini hatırlatan başkan Çiftçi, Çayırova’da yaşayan engellilerin hayatını kolaylaştıracak hizmetlere imza atacaklarını belirtti. 

Engelsiz Yaşam Merkezi 

Yeni dönemde Engelsiz Yaşam Merkezi’ni hizmete sunacaklarını aktaran başkan Çiftçi, “Projemiz ile tamamen engelsiz bir hizmet vereceğiz. İçerisinde engelli bireyin gün içinde barınmasını sağlayacak alanların yer alacağı, eğitim ve kursların verileceği Engelsiz Yaşam Merkezi’ni çok önemsiyoruz. Engelsiz parklarıyla zenginleştirilecek projemiz, ilçemizdeki engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap verecek.” dedi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Kitap kahveler ilçeye değer katıyor
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçeye kazandırılan kitap kahvelerin Çayırova’ya değer...

Haberi Oku