ÇAYIROVA:
Çiftçi  yetimleri güldürdü

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, seçim beyannamesinde verdiği ilk sözünü yerine getirerek Ramazan Bayramı öncesinde ilçede yaşayan yetim çocukları giydirdi.

Yetimlere sahip çıkacağız

Seçim beyannamesinde “Beşikten Eşiği Yetim Projesi “ ile yetimlere sahip çıkacaklarının sözünü veren Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, seçimin üzerinden daha iki ay geçmeden ilk vaadini yerine getirdi. Çayırova ’da yaşayan yetim çocukların tespitini yaptıran Başkan Çiftçi, gerekli araştırma sonrasında ihtiyaç sahibi yetim çocukları ilçedeki bir mağazadan tepeden tırnağa giydirdi. Belediyenin organizasyonu ve Meclis Üyesi Fatmanur Çelik’in sponsorluğunda 154 çocuk bayram öncesi büyük sevinç yaşadı.

Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahiplerin yanında olduklarını ve bundan sonrada olmaya devam edeceklerini belirten Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi,  Bayram öncesinde ilçemizdeki ihtiyaç sahibi yetim çocukların bayramlık elbiselerini alarak yüzlerini güldürmenin sevincini yaşadıklarını söyledi.

  İş kuruncaya kadar destek

Seçim beyannamesinde “Beşikten Eşiğe Yetim Projesi” ile yetimlere sahip çıkma sözü verdiklerini belirten Başkan Çiftçi, sosyal belediyeciliğin en iyi örneklerini sumaya devam edeceklerini belirterek, “Doğuştan veya sonradan küçük yaşlarda yetim kalan maddi durumu olmayan çocuklarımız ve gençlerimize iş ve aile düzeni kuruncaya kadar destek olmaya devam edeceğiz” ifadeleri kulandı.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Kitap kahveler ilçeye değer katıyor
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçeye kazandırılan kitap kahvelerin Çayırova’ya değer...

Haberi Oku