ÇAYIROVA:
Çiftçi,” Virüsle canla başla mücadele ediyoruz”

Koronavirüsle mücadelede tedbirleri sıkı ve titiz bir şekilde yerine getiren ve çalışmaları yakından takip eden Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, belediye ekiplerinin yaptığı çalışmaları yerinde inceleyerek bilgiler aldı. Başkan Yardımcıları Sadettin Arıkboğa, Salih Palaz ve Kenan Tuzcu ile birlikte 65 yaş üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlara 65 kişilik ekiple gece gündüz demeden hizmet eden Vefa Destek Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret eden Başkan Çiftçi, çalışmalar hakkında bilgiler aldığı koordinasyon merkezinde görev yapan ekibe fedakâr ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Tedbirlerin takibi ve denetiminde büyük bir özveri gösteren Zabıta Müdürlüğü’nü de ziyaret eden ve Müdür Zafer Uyar‘dan bilgiler alan Çiftçi, Zabıta ekiplerine de başarılı çalışmalarından dolayı kutladı.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, salgın virüsün yayılmamasını engellemek ve vatandaşların sağlığını korumak için belediye ekipleri ile birlikte gece gündüz demeden canla başla çalıştıklarını, dezenfekte, denetim ve diğer çalışmaların aralıksız sürdüğünü söyledi

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Kitap kahveler ilçeye değer katıyor
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçeye kazandırılan kitap kahvelerin Çayırova’ya değer...

Haberi Oku