ÇAYIROVA:
Çiftçi, Meclis'i  by-pass etti!


Çayırova Belediyesi Haziran Meclisi’nde Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Dernek ve Vakıflara katkı sunmak, ortak proje yapmak ve bağışta bulunmak için kendisine yetki aldı. AK Partili Meclis Üyelerinin oyları ile kabul edilen bu maddeye CHP’lilerden ise  itiraz geldi. Muhalefetin itirazlarına kulak asmadığı gözlenen başkan  Çiftçi ise yetkiyi kendi eline almanın rahatlığını yaşıyor.. Bu karar ile Belediye Başkanı, istediği Dernek ve Vakıf’a, istediği katkıyı sunabilecek.

CHP'Lİ MECLİS ÜYESİ  SALİH IŞIK'TAN SERT TEPKİ: "KOMİSYONLAR NEDEN KURULDU?"
Bu karara CHP'li  Meclis Üyesi Salih Işık büyük tepki göstererek, “Böyle bir yetkiye ve böyle bir karara hiç gerek yoktu. Bu karar, Meclis’i tamamen devre dışı bırakmaktır. Böyle bir karar alacaktıysanız o zaman komisyonlar neden kuruldu. Belediyeye gelen teklifler komisyonlarda değerlendirir, meclisin önüne gelirdi. Meclis’te görüşülerek karara bağlanırdı. Bu karar ile Belediye Başkanı istediği gibi bağış ve harcama yapacak. Bu son derece yanlış ve anlamsız bir karar olmuştur. İyi niyetli bir karar olmadığı açık. Ancak biz bu konunun takipçisi olacağız. Çayırova’nın imkanları hiçbir Vakıf yada Derneğe keyfi olarak aktarılamaz” dedi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Kitap kahveler ilçeye değer katıyor
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçeye kazandırılan kitap kahvelerin Çayırova’ya değer...

Haberi Oku