ÇAYIROVA:
 Çiftçi fırınları kendisi denetledi

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Zabıta Müdürlüğü ekipleriyle birlikte, ekmek, pide ve unlu mamullerin imalatını yapan fırınları denetledi. Zabıta Müdürü Zafer Uyar ve ekiplerin eşlik ettiği Başkan Çiftçi, denetimde ekmek ve ramazan pidelerinde gramaj ölçümü yaptı.

İmalathanelerde, tezgahlarda ve satış alanlarında hijyen denetiminde bulunan Başkan Çiftçi, koronavirüs salgını nedeniyle dikkat edilmesi gereken sosyal mesafe çizgisi, dezenfektan ve maske kullanımı gibi konularda işletmeleri uyardı. Eksik gördüğü konularda işletme sahiplerini uyaran ve kuralları uygulayan işletmelere teşekkür eden Başkan Çiftçi, halkımızın sağlığını korumak için hijyen konusundaki titiz çalışmaları sürdürdüklerini belirterek, denetimlerin aralıksız devam edeceğini sözlerine ekledi. 

banner148
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Kitap kahveler ilçeye değer katıyor
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçeye kazandırılan kitap kahvelerin Çayırova’ya değer...

Haberi Oku