ÇAYIROVA:
Çayırova'da veliye, öğrenciye devlet güvencesi

2020-2021 eğitim öğretim döneminde ilk yüz yüze eğitim yarın, 21 Eylül Pazartesi günü ana sınıfı ve birinci sınıf öğrencilerine yönelik verilecek. Ancak gerek ülke genelinde artışın sürmesi, gerekse bir süre önce öğretmenlerin katıldığı seminerlerde vakalara rastlanması gerek velileri, gerekse çocuk yaşta olsa dahi etkilenen çocukları kaygılandırıyor. Çayırova’da durum farklı değil. İlçede velilere, çocuklarını okullara rahatlıkla gönderebileceklerine dair güvence ise devletin en üst düzey yöneticisi Kaymakam ile Milli Eğitim’in başındaki Müdür tarafından verildi.

GÖZEN VE TUNÇ YERİNDE İNCELEDİ

Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, yarın eğitim öğretime başlayacak ilkokulları ve anaokulları gezerek tüm hazırlıkları yerinde incelediler.

TEMİZLİK VE DEZENFEKTE TAMAM

Bilindiği üzere pandemi koşullarından ötürü 2019-2020 döneminin sonları ile 2020-2021 döneminin başlangıcı hayli sekteye uğrayan eğitimimizde; yarın okullar birinci sınıf öğrencilerine ve ana sınıf öğrencilerine kapılarını açacak. İlk hafta öğrencilerin haftada sadece bir gün okula geleceği programa göre Çayırova ilçesindeki bütün okulların temizlik, dezenfekte edilme işlemleri ve öğrenciler için hazırlıkları tamamlandığı resmi makamlarca duyuruldu.

Buna göre; okullarda yapılan hazırlıklarla birlikte,  Çayırova Belediyesi ve Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde yapılan planlama ile tüm okullarda Çayırova Belediyesi Temizlik Hizmetleri Birimi çalışanları tarafından dezenfekte işlemi yapıldı.

TÜM ÖĞRENCİLERE MASKE

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce gönderilen, dezenfektan ve temizlik malzemelerinin okulların hazır olması için dağıtımları tamamlanırken, okula başlayacak tüm öğrencilerin kullanacağı maskeler de okullara ulaştırıldı.

GÖZEN VE TUNÇ’A BRİF

Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen hazırlıkları tek tek incelerken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç ve ziyaret edilen okulların müdürleri tarafından Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen’e  süreç ve yapılan hazırlıklar hakkında bilgiler aktarıldı. Okulların girişinden itibaren öğrencilerin güvenle okulda yer alabilmesi için hafta boyunca okullar nezdinde yapılan açık hava ve online veli toplantıları ile veliler bilgilendirildi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Kitap kahveler ilçeye değer katıyor
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçeye kazandırılan kitap kahvelerin Çayırova’ya değer...

Haberi Oku