ÇAYIROVA:
Çayırova Mezarlıklarında Bayram hazırlığı

Çayırova Belediyesi, ilçedeki mezarlıkları Ramazan Bayramına hazırlamak için kolları sıvadı. Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri,   kabristanlardaki yabani ot temizliği faaliyetlerini yoğunlaştırdı. Genel temizlik çalışmalarının yanı sıra bakım ve onarım çalışmalarını da gerçekleştiren ekipler, Ramazan Bayramı öncesi ilçedeki mezarlıkları bayram ziyaretine hazır hale getirecekler.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, "Korona virüs salgını ile yoğun mücadelenin verdiğimiz bu zorlu günlerde, ekiplerimiz mezarlıkların temizliği için görev başındalar. Çalışma sırasında ekiplerimiz koruyucu ekipman ve maskelerini kullanarak, sosyal mesafe kurallarına uyarak işlerini sürdürüyorlar. Ramazan Bayramı'nda kabir ziyaretlerine gelen vatandaşlarımızın, temiz ve düzenli bir ortamlar bulması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Kitap kahveler ilçeye değer katıyor
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçeye kazandırılan kitap kahvelerin Çayırova’ya değer...

Haberi Oku