ÇAYIROVA:
Çayırova Emek'te  Çalışmalar Sürüyor

Bir süre önce gerçekleşen yaklaşık 3,5 milyon TL’lik ihale sonrası çalışmaların son sürat sürdüğü Emek Mahallesi’nde PMT ve asfalt uygulamasının yanı sıra bazı sokaklarda parke yol uygulaması yapan belediye, ihale kapsamında toplam uzunluğu 6 kilometre olan yolların 5 kilometresine asfalt, 1 kilometresine de parke taşı çalışması gerçekleştirmiş olacak.

Toplamda 20 Bin Ton PMT, 10 Ton Asfalt

Emek Mahallesi’nin üstyapı çalışmaları kapsamında toplamda 20 bin ton PMT uygulaması ile 10 bin ton asfalt çalışması için yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdüren Fen İşleri ekipleri, bir taraftan da parke yol uygulamasına devam ediyor. Aciliyet ve öncelik sırasına göre hizmetlerini vatandaşlara ulaştıran belediye, Emek Mahallesi’ndeki çalışmanın tamamlanması ile birlikte ihtiyaç noktasındaki diğer mahallelerde de üstyapı çalışmalarına devam edecek.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Kitap kahveler ilçeye değer katıyor
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçeye kazandırılan kitap kahvelerin Çayırova’ya değer...

Haberi Oku