ÇAYIROVA:
Çayırova'da herkese iftar yok, ihtiyaç sahibine var!

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen sokak iftarlarını bu yıl yapmayacaklarını ifade eden Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, bolluk, bereket ve paylaşma ayı olan Ramazan’da fakir ve fukaranın iftar sofrasına konuk olacaklarını söyledi. Başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte her akşam Çayırova’da ihtiyaç sahibi ailelerin sofrasında iftar yapacaklarını ifade eden Başkan Çiftçi, bu yıl sokak iftarları yerine Çayırova’da ihtiyaç sahibi, yardıma muhtaç, yemek yapamayacak yaşlıların evine Ramazan süresince sıcak yemek servisi yapacaklarını söyledi. Yardıma muhtaç vatandaşlara gıda paketi de vereceklerini ifade eden Başkan Çiftçi, paylaşma ve dayanışma ayı olan mübarek ayda fakir ve yardıma muhtaç vatandaşlara sahip çıkacaklarını kaydetti.

ÇİFTÇİ’DEN RAMAZAN MESAJI

Başkan Çiftçi, 11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayı dolayısı ile bir mesaj yayınladı. Ramazan ayının kardeşlik ve sevgi bağlarının güçlendiği, manevi duyguların canlılık kazandığı, birlik ve beraberliğin daha da pekiştiği mübarek bir ay olduğunu ifade eden Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi : “Bereketin, huzurun, varı yokla paylaşmanın, en ulvi duyguların zirvede yaşandığı on bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sosyal dayanışma geleneğinin en güzel örneklerinin sergilendiği, nefis muhasebesinin daha etkin bir şekilde yapıldığı bu kutsal ay, Müslümanlar için el ele vermek ve kaynaşmak için bir vesiledir. ”dedi

RAMAZAN AYI ÖNEMLİ BİR FIRSAT 

Ramazan ayı manevi değerlerimizin güçlenmesi, özümüzde var olan iyilik ve insani duyguları hayata geçirmek için önemli bir fırsat olduğunu ifade eden Çiftçi,” Toplum olarak bizi biz yapan güzel değerlerimizin ve geleneklerimizin yeniden güçlenmesine ve kuvvetlenmesine vesile olan Ramazan Müslüman âlemi için önemi büyük olan mübarek bir aydır. Bizleri iftarın sevincine, sahurun bereketine, her türlü kötülükten koruyacak oruca, Kur'an'ı getiren bin aydan hayırlı olan Kadir Gecesi'ne, insanların varlığının sadakası olan fitreye, infak ve yardımlaşma mevsimine yani Ramazan’ın her türlü güzelliğine eriştiren Rabbimize hamd-ü senalar ediyor; tüm Çayırovalı hemşerilerimin mübarek Ramazan ayını tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
İbrahim 5 yıl önce

Allahrazı olsun başkanım çok güzel bir uygulama olmuş tebrikler tebrikler tebrikler

Misafir Avatar
Vatandaş 5 yıl önce

Başkanım ihtiyaç sahiplerine kim ulaşıyor hiçte güzel uygulama değil şuna kısaca deyin kaldırdık para yok

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Kitap kahveler ilçeye değer katıyor
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçeye kazandırılan kitap kahvelerin Çayırova’ya değer...

Haberi Oku