ÇAYIROVA:
Çayırova'da Doğu Anadolu Rüzgarı esti

Belediye önündeki açık otoparkta gerçekleşen festivalde; Bayburt, Sivas, Erzurum, Kars ve Ağrı derneklerinin sanatçıları yörelerinin müziklerini seslendirdi. Etkinlikte sahne alan sanatçılar; Taha İmre, Devran, Havva Nur, Cevdet Yılmaz ve Orhan Artan seyircilere doyasıya bir Doğu Anadolu gecesi yaşattı. Sanatçıların şarkılarına katılan izleyenler halay çekerek geceye renk kattı.

GECENİN FİNALİ İLYAS YALÇINTAŞ’LA
Dernek sanatçılarının ardından sahneye ünlü sanatçı İlyas Yalçıntaş çıktı. Kendi eserlerinin yanı sıra popüler parçaları da seslendiren sanatçı hayranlarından büyük alkış topladı. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi festivale katıldı. İlyas Yalçıntaş’a çiçek ve hediye takdim eden Başkan Çiftçi, bu tarz etkinlikleri sürdüreceklerini belirtti. Genç sanatçı İlyas Yalçıntaş ise nezaketinden ötürü başkan Çiftçi’ye teşekkür ederken, böyle güzel bir organizasyonla kendisini Çayırova seyircisiyle buluşturduğu için ve konserin sonuna kadar kaldığı için ayrıca teşekkürlerini sundu.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Kitap kahveler ilçeye değer katıyor
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçeye kazandırılan kitap kahvelerin Çayırova’ya değer...

Haberi Oku