ÇAYIROVA:
Belediye, 45 bin haneye çikolata ve maske dağıttı!

Virüsle mücadele sürecinde etkin çalışmalar yapan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçe halkının sağlığını korumak için canla başla çalışmaya devam ediyor. Bu süreçte vatandaşların en çok ihtiyaç duyduğu maskeyi daha hızlı ve ekonomik olması için belediyenin imkanları ile üreterek ilçe halkının tamamına vefa destek ekipleriyle hijyen seti ile birlikte kapı kapı dağıttıran Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, şimdide Ramazan Bayramı öncesi vatandaşların evine maske ve çikolata paketi servis ediyor.

KAPI KAPI DAĞITILIYOR

Vefa Destek ekipleri, içinde maske ve çikolata bulunan  paketi dağıtmayı gece gündüz demeden sürdürüyor. Sahaya inen 200 kişilik vefa destek ekibi Çayırova’da kapı kapı gezerek vatandaşlara paketleri ulaştırıyor. Vefa destek ekiplerinin çalışmasına katılan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi,” Zor günlerde vatandaşlarımızın yanındayız ve olmaya da devam edeceğiz. ”dedi.

BAYRAMDAN ÖNCE BİTECEK

Bu süreçte vatandaşların en çok ihtiyaç duyduğu maskeyi bir aydır üretmeye devam ettiklerini ifade eden Başkan Ciftçi,  Çayırova halkımızın tamamına kapı kapı gezerek ilk turda 300 bin maske ve hijyen seti dağıttıklarını belirterek,”  Ramazan Bayramı’na kadar 45 bin hanemize vefa ekiplerimizle birlikte ikinci tur maske ile çikolata dağıtacaklarını sözlerine ekledi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Kitap kahveler ilçeye değer katıyor
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçeye kazandırılan kitap kahvelerin Çayırova’ya değer...

Haberi Oku