ÇAYIROVA:
Başkan Büyükakın Çayırova'daydı

Başkan Büyükakın, “Her fırsatta ifade ettiğim gibi fiziki hizmetlerinde yanında gönüllerin fethi için de çalışıyoruz. Bu yoldan asla sapmayacağız” açıklamasını yaptı.

 

Başkan Büyükakın, 

“Gönüllerin fethi için çalışıyoruz”


Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, Çayırova ilçesinde bir dizi gönül ziyaretleri yaptı. Mescid-i Aksa Camisinde cemaatle buluşan ve gönülden gönüle samimi sohbetler gerçekleştiren Başkan Büyükakın, “Bu dönemde bu aziz milletimizin ne denli merhamet, şefkat ve dayanışma içerisinde olduğunu bir kez daha gördük. Bizi büyük bir devlet yapan ve bu uğurda tüm dünyaya verilmesi gereken mesajı halkımızla birlikte verdik. Yaşadığımız bu koronavirüs sürecini milletimizin desteğiyle aştık, aşıyoruz. Bugünkü ziyaretlerimizde de bir kez daha halkımızın bizlere ettiği o güzel hayırlı duaları semaya kalkan ellerle birlikte işittik. Hepsinden Allah razı olsun. Her fırsatta ifade ettiğim gibi bizler gönüllerin fethi için çalışıyoruz. Bu yoldan da asla sapmayacağız” açıklamasını yaptı.

“DAHA HUZURLU, DAHA MUTLU, DAHA YAŞANABİLİR”

Çayırova’da ikamet eden Hayrettin Yıldırımtepe, Paşa Ali Elmalı ve Lütfü Karazeybek’i  ziyaret eden Başkan Büyükakın, yakın zamanda hakkın rahmetine kavuşan İmam Recep Taşkın’ın oğlu Samet Taşkın’a da taziye ziyaretinde bulundu. Bölgede yaşayan yaşlıları da ziyaret ederek dualarını alan Başkan Büyükakın, “Ülkemize has ve çok kıymetli insani değerlerimiz sayesinde geleceğe daha güçlü bakan bir ülke olduk” dedi. Kocaeli’nin medeniyetlere başkentlik yaptığını, tarihi ve kültürel değerleriyle öne çıkan bir şehir olduğunu da sohbetlerde sözlerine ekleyen Başkan Büyükakın, “Kocaeli ticari, sanayi ve tarihi altyapısıyla her zaman Türkiye’nin lokomotif şehirlerinden birisi olmuştur. Biz de bu güzel Kocaeli’mizin daha huzurlu, daha mutlu, daha yaşanabilir bir şehir olması için çalışıyoruz” ifadelerini sarf etti. 

“ALDIĞIMIZ HAYIR DUALAR BİZE GÜÇ VE ENERJİ VERİYOR” 

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan ve AK Parti İlçe Başkanı Ekrem Karahan’ın da eşlik ettiği ziyaretlerde, “Dünyada artık ülkeler değil, şehirler yarışıyor” hatırlatmasını da yapan Başkan Büyükakın, “Öncü projelerimiz Türkiye’de başka şehirlere model ve örnek oluyor” diyerek şunları da söyledi: “Bizler elbette fiziki hizmetleri hayata geçirirken bir şeyi de asla unutmuyoruz. Gençlerimiz ihyası, büyüklerimizin mutlu olduğu ve kendisinin yalnız hissetmediği bir kent olma hedefi. Çok şükür büyük bir oranda devletimizin tüm kurumları ve nesillerimiz, her koşulda büyüklerine karşı sorumluluklarını yerine getirdiğini biliyoruz. Bu ülkemizin bereketine, mutluluğuna ve huzuruna da katkı sağlıyor. Yaşlılarımız asla yalnız değildir. Aldığımız bu hayır dualar bize güç ve enerji veriyor. Bugün gerçekleştirdiğimiz ziyaretleri her fırsatta yapıyoruz. Bundan sonra da bu gibi ziyaretlerimizi yapmak için büyük bir gayret içinde olacağız.”

“SOSYAL AÇIDAN DA ÇOK ÖNEMLİ BİR BAŞARIYLA YÖNETİLMİŞTİR” 

Koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağı bulunan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayan Çayırova Belediyesi Vefa Destek Ekibini de ziyaret eden Başkan Büyükakın, tüm çalışanlara ortaya koydukları gayret ve emek içinde çok teşekkür etti. Halkımızın ihtiyaçlarına dönük atılan adımların çok önemli olduğunu da ziyaretinde dile getiren Başkan Büyükakın, “Vefa sosyal destek gruplarının ülkemizde ve Kocaeli’nde büyük fedakârlıklarla çalışmaya devam ediyorlar. Bundan dolayı tüm vefa sosyal destek çalışanlarına teşekkürü bir borç biliyorum. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bakanlarımızın ortaya koyduğu çalışmalarla Koronavirüs sürecini sosyal açıdan da çok önemli bir başarıyla yönetilmiştir, yönetilmeye de devam etmektedir” açıklamasını yaptı. Buradaki ziyarette çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi. 

--

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Kitap kahveler ilçeye değer katıyor
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçeye kazandırılan kitap kahvelerin Çayırova’ya değer...

Haberi Oku