ÇAYIROVA:
Aşıklar Çayırova'da buluşuyor

Her ay birbirinden farklı etkinliklerle kültür ve sanat alanında programlar düzenleyen belediye Aşıkları Çayırovalılarla buluşturuyor. Ardahan, Erzurum, Erzincan, Sivas, Gümüşhane ve Kars Derneklerinin iş birliği ile 11 Ocak Cumartesi günü saat 19.30’da Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde düzenlenecek gecede 10 farklı ozan ve aşık sahne alacak.

Ozan Baki Çetin, aşık Şahin Turgutoğlu, ozan Recep Ateş, aşık Yaşar Demiroğlu, aşık Zakir Tekgül, aşık Erzade Kapan, aşık Tacettin Dursun, aşık Muhsin Özkılıç, aşık Tırnaz Maraganlı ve aşık Ramin Maraganlı gibi ozan ve aşıkların atışacağı programda türküler ve birbirinden değerli eserlerde seslendirilecek.

Çocuk Tiyatrosu

Öte yandan Ocak ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında hafta sonu programında 2 ayrı çocuk tiyatrosu sahne alacak. 11 Ocak Cumartesi günü Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde 13.00 ile 15.00 saatlerinde “Kurşun Asker” , Ocak Pazar günü Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi’nde “Bir Uzay Masalı” aldı çocuk oyununu 13.00-15.00 saatlerinde 2 ayrı seans olarak gösterime sunulacak..

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Kitap kahveler ilçeye değer katıyor
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçeye kazandırılan kitap kahvelerin Çayırova’ya değer...

Haberi Oku