ÇAYIROVA:
AK Parti Çayırova'da Servet Günay seçilmiş başkan

AK Parti Çayırova İlçe Kongresinde  Servet Günay   partisinin ve tabanın desteğini alarak tek başına girdiği kongrede başkan seçildi.  Kongreye katılım yoğun oldu. Kongrenin Divan Başkanlığı’nı İl Başkan yardımcısı Halit Çokan yaparken, üyeler Mehmet Fatih İşlek, Şahin Çat, Burak Fidan ve Seyhan Dönmez oldu. Kongreye Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Kocaeli Koordinatörü Hikmet Ayar, MKYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek,  Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman, İlyas Şeker,  Radiye Sezer Katırcıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ,  Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer  Bıyık , AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Baran  Aydın,  MHP Çayırova İlçe Başkanvekili Ahmet Durak, başta olmak üzere çok sayıda isim katıldı. 


ELLİBEŞ’TEN  “BAYRAK DEĞİŞİMİ” VURGUSU
İl Başkanı Mehmet Ellibeş, bayrak değişimine vurgu yaparak makamların önemli olmadığını ifade etti. Ellibeş, “Kongrelerimiz kutlu bir bayrak değişimi şeklinde yapılmaktadır. Türkiye yeni bir dönemin eşiğinde. Tüm emperyalist güçler, sömürgeci devletler ülkemiz üzerinde yeni senaryolar yazıyorlar. Ülkemizi ve milletimizi kuşatmanın hareket alanının sınırlama derdi içindeler. Bunu açık ve net bir şekilde söylüyorlar, Cumhurbaşkanımıza karşı söylemlerde bulunuyorlar. Bu aslında onlardan beklenen bir şey. Kendi kararlarınızı verip, emin adımlarla yürüdüğünüzde onarlın saldırıları artıyor. Biz, başımız dik, milletin iradesini yanımıza alarak inandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz. Bu noktada kongrelerimiz önem taşlıyor. Burada bir bayrak değişimi olacak. Ekrem bey görev aldığı günden bu yana özveri içerisinde, uyumlu bir tempo içinde vazifelerini yaptı ve gönül rahatlığıyla görevini devredecek. AK Parti’de nöbet ölene kadar devam eder, sıfatlar devam eder. Sade bir üye olarak milletimizle beraber bu yolda yürümek bizim için onurdur.”dedi.  

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI  DEMİRÖZ’DEN KOCAELİ’NE BAŞARI…
Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz ise şunları söyledi: “Kocaeli ekonomiye en yüksek katkısı il olarak biliyoruz. Kocaeli’nin çalışkanlığı hep artı değer kattı, ülkeye yok olmadı. Bu çalışkan insanlar her şeye layık. AK Parti tarafından bu şehre çok önemli katkılar yaptı. Türkiye şu anda kıskaç altına alınmaya çalışılıyor. Türkiye Osmanlı üzerinde kurulmuş, o ruhla yaşayan genç bir Cumhuriyet. Diğer ülkeler bırakın 20 yıllık AK Parti’yi bahane etmeyi, 56 yıldır AB kapısında bekletiyorlar. O zaman Tayyip Erdoğan mı vardı? Hiç umurumuzda değil, almazsanız almayın. Türkiye Rum yönetiminden daha mı küçük, karşımıza sürdüğünüz 13 Milyonluk Yunanistan bizden büyük mü? Bizi hep dışladılar. Doğu Akdeniz’de Kıbrıs’da bize kafa tutuyorlar. Biz Kıbrıs’da Garantör ülkeyiz. Fransa’ya ne oluyor? Türkiye’nin kimsenin toprağında gözü yok, ama bu ülkenin bir karışını kimseye vermeyiz. Bugün hedef Türkiye’dir, ama güçlü bir lideri olduğunu herkes görmüştür. Biz birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece kimse bize hiçbir şey yapamaz. 

YAMAN: “GÜCÜNÜ MİLLETTEN ALAN LİDERİN KURDUĞU PARTİ”
Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ise, “AK Parti gücünü bu aziz milletten alan bir liderin kurduğu siyasi partidir. Kim AK Parti’yi yalnız görürse yanılgı içindedir. AK Parti medeniyetimizin 21.yüzyıldaki temsilcisidir. Her seçimde milletimizin sevindiği gibi yer yüzündeki mazlumlarda bizim kadar sevinmezdi. AK Parti kökü mazide olan ve geleceğe yürüyen devasa bir çınar ağacıdır. AK Parti’de makam ve mevkilerin hiçbir önemi yoktur. Sedamız olan bu ülke güçlü olduğunda yeryüzünde imzamız daha büyük olacak. Ne zaman güçsüz olduk insanlık mutsuz oldu. Dünyada pandemi var ama her ülkeye yardım eden tek ülke Türkiye’dir. Her açıdan Türkiye’yi çok büyüttük. Özgürleşme konusunda demokratik bütün adımları attık. Daha da büyüyeceğiz.”diye konuştu. 

BÜYÜKAKIN : “KUTLU DAVA”
Bünyamin Çiftçi’den sonra konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, yerel hizmetlere değinerek, “Büyükşehir olarak ilçelerimizde hizmetlerimize devam ediyoruz. Geçtiğimiz üç dönemde Çayırova’ya. 161 adet proje yapılmıştı İbrahim başkanımıza bunlardan dolayı teşekkür ediyorum. 279 Milyon TL bu yatırımların beledi oldu. Son bir yıl içinde ise 97 Milyon TL yatırımla 19 Proje yaptık. Çayırova’da hizmetlerimizi, milletimizin hizmetine sunacağız. AK Parti biz diyenlerin, davya inananların partisi. Eskiden bir koşuyorsak şimdi daha çok koşup, 7 gün 24 saat koşacağız. Bu dava kutlu bir dava. “dedi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Kitap kahveler ilçeye değer katıyor
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçeye kazandırılan kitap kahvelerin Çayırova’ya değer...

Haberi Oku