ASAYİŞ HABERLERİ:
Uyuşturucu operasyonu: 38 gözaltı var!

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi uyuşturucu satıcılarına yönelik 3 gün içinde Kocaeli'nin 6 ilçesinde gerçekleştirdiği son operasyonlarla 38 kişiyi gözaltına aldı. Ayrıca yapılan operasyonla skunk gibi çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. 

İzmit, Kartepe, Gebze, Gölcük, Başiskele ve Körfez İlçelerinde  gerçekleşen uyuşturucu  operasyonlarında gözaltına alınan şahıslardan kullanıcı olduğu tespit edilen 20 kişi ifadesinin alınması sonrasında serbest bırakıldığğı öğrenilirken, işlemleri tamamlanan  ve  adliyelere sevk edilen 15 kişiden 13’ü  tutuklandı, 2 kişi ise adli kontrol kararı ile serbest  bırakıldı. Poliste  işlemleri devam eden 3 kişinin ise bugün adli  maakamlara sevk edileceği de öğrenildi.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Kriz fırsatçılığı patolojik bir durumun...
Türkiye, üç gündür Kahramanmaraş merkezli iki ayrı depremin acısını yaşıyor. 11 ili etkileyen depremde...

Haberi Oku