ASAYİŞ HABERLERİ:
Ses Gazetesine silahlı  saldırı !

İzmit'te yayınlanan Ses Gazetesi binasına kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce  bu sabaha karşı silahlı bir saldırı düzenlendi. Polis olay yerinde soruşturmasını sürdürüyor. 

Silahlı saldırı ile ilgili Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy:  “Bu çirkin saldırı olayını, emniyet güçlerimiz titizlikle soruşturuyor. Mutlaka olayın faillerini ortaya çıkartacağız, bundan şüpheniz olmasın” derken, Valilikten geçilen basın bilgi notunda da: "              İlimizde faaliyet gösteren yerel bir gazeteye yönelik 20.04.2020 günü sabah saatlerinde kurşunlama olayı meydana gelmiştir. Konu İl Emniyet Müdürlüğümüz tarafından tüm yönleriyle titizlikle araştırılmakta olup, olayı gerçekleştiren şahıs veya şahısların tespiti ve yakalanması ile ilgili çalışmalar devam etmektedir..." bilgisi verildi. 

TGF’den de saldırıya kınama

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Sekreter Yardımcısı Levent Altun, “Kocaeli Ses Gazetesi’ne yapılan saldırıyı kınıyoruz” dedi.

Türkiye’de gazetecilik yapmanın giderek daha da zorlaştığını belirten Levent Altun açıklamasında:

“Bu sabaha karşı saat 05.00 sıralarında Kocaeli Ses Gazetesi’nin İzmit Cedit Mahallesi Muzaffer Fidan Sokak No 10 da bulunan gazete binasına gelen saldırganlar, gazete ofisini kurşun yağmuruna tutmuşlardır. 9 el ateş edildiği tespit edilen saldırı basın özgürlüğüne yapılmıştır. Yapılan saldırı bu anlamda korkunçtur ve herkesin aklını başına alması için de büyük bir uyarıdır. Hangi nedenle olursa olsun zorbalık kabul edilemez. Türkiye Gazeteciler Federasyonu olarak basına yapılan saldırıyı kınıyor, saldırganların bir an önce yakalanıp adalet önüne çıkarılmasını talep ediyoruz." dedi.

Ses Gazetesine yapılan saldırıyı kınıyor, saldırganların biran önce bulunmalarını diliyoruz.

banner148
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner27

banner71

banner76

banner171

banner5

banner70

banner75

Kriz fırsatçılığı patolojik bir durumun...
Türkiye, üç gündür Kahramanmaraş merkezli iki ayrı depremin acısını yaşıyor. 11 ili etkileyen depremde...

Haberi Oku